PMU Ombré Brows

 & infralash eyeliner

Mooie, blijvende wenkbrauwen
met Ombré Brows

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je
niet meer hoeft bij te tekenen?

De PMU Ombré Powder Brows behandeling is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up voor wenkbrauwen. Hierbij wordt de aanzet van de wenkbrauwen licht ingeschaduwd en naar de punten toe donkerder. Hierdoor ontstaat een mooie overloop en oogt het heel zacht en natuurlijk. 

Deze techniek van semi permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Dit betekent dat je gemiddeld 1,5 tot 2 jaar lang plezier hebt van je PMU Ombré Powder Brows. We adviseren dan ook 1x per jaar/2 jaar om een touch-up (opfris) behandeling te laten doen, om zo te blijven genieten van je perfecte wenkbrauwen.

Met een PMU apparaat wordt pigment aangebracht in de eerste huidlaag. Deze behandeling is 100% veilig. 

Waarom kies je voor Ombré Brows?

Wanneer kies je voor Ombré Brows?

Direct na de behandeling

Na de behandeling is de kleur de eerste 5 à 7 dagen altijd ongeveer 40% donkerder dan de kleur die samen met jou is gekozen als eindresultaat. Dit heeft te maken met het natuurlijke helingsproces van de huid. Pas na ongeveer 30 dagen kun je het volledige resultaat zien omdat dan de huid volledig hersteld is. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, dit hoort bij het herstelproces van de huid.

Nabehandeling

Na 6-8 weken vindt de nabehandeling plaats. Tijdens deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Deze 1e nabehandeling is inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling en dient binnen 8 weken te zijn gedaan.

Wanneer zijn PMU Ombré Brows niet geschikt voor je?

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica?
En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Shaded infralash eyeliner

Droom jij ook van perfecte eyeliner die je
niet meer hoeft bij te tekenen?

Een voorzichtig geplaatst subtiel lijntje tussen en net boven de wimperrand voor opvallende groter lijkende ogen met het subtiele schaduweffect aan de bovenkant. Dit effect zorgt voor een zachtere uitstraling en geeft je eyeliner een meer natuurlijke look.