• Cura di Sann behandelingen

  Bij Cura di Sann krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. Met een behandeling die past bij uw huidtype én portemonnee!
  Weet u niet welke behandeling uw huid nodig heeft?

  Neem dan contact op met Sanne Swinkels via telefoonnummer +31 (0)6 136 520 27 en ontvang een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies.

 • Oogbehandeling

  Met een oogbehandeling van Cura di Sann worden wallen en donkere kringen effectief gereduceerd. Door gebruik te maken van een gladmakend serum wordt tevens veroudering van de huid rondom de ogen verminderd. Een behandeling met de speciale ogenpatch laat uw ogen weer stralen. Deze bewezen en doeltreffende behandeling kalmeert gezwollen oogleden en maakt de oogcontouren weer glad. Met als resultaat een heerlijk fris en ontspannen gevoel én uiterlijk.

 • Gezichtsbehandeling

  Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar. U wilt dan ook dat uw gezicht er zo goed mogelijk uit ziet. Een gezichtsbehandeling van Cura di Sann omvat het reinigen van de huid, het epileren van de wenkbrauwen, een grondige dieptereiniging van de huid, een gezichtsmassage, een oogmasker, een crèmemasker, het aanbrengen van oogcrème en een dag- of avondverzorging.

 • Dieptereiniging

  Na een intensieve inventarisatie van uw huid gebruikt Cura di Sann tijdens de behandeling een reinigingsproduct dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Een dieptereinigingsbehandeling is met name geschikt wanneer er sprake is van een onzuivere huid. De behandeling omvat het reinigen van de huid, een grondige dieptereiniging van de huid, een crèmemasker en een dag- of avondverzorging.

 • Acnebehandeling

  Acne is een veel voorkomend probleem. Maar liefst 85 tot 100 procent van de mensen krijgt er ooit mee te maken. Acne of puistjes ontstaan als gevolg van een overmatige talgproductie. Alle producten die Cura di Sann tijdens een acnebehandeling gebruikt, zijn specifiek gericht op de aanpak van de acnehuid. Allereerst vindt er een grondige reiniging van de huid plaats, gevolgd door een peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een reinigend mineralenmasker en een dag- of nachtverzorging.

 • vierkantnew5

 • vierkantnew8

 • vierkantnew6